Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Новина
01.06.2021

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє нашої громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього.

Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

З повагою – голова сільської ради  Ярослав  Мякущак

Новини на цю ж тему

Вітаємо Віту Кавацюк та Владислава Хім'яка, учнів Ковалівського ліцею із зайнятими першими місцями олімпіади з християнської етики.

Вітаємо учнів Ковалівського ліцею, Віту Кавацюк та Владислава Хім'яка із зайнятими першими місцями у ІІІ обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з християнської етики «Як ти знаєш Біблію?»
Новина
19.03.2024

Кушмелюк Вікторія Петрівна, учениця 8 класу Великоключівського ліцею здобула дві срібні медалі на Чемпіонат України з важкої атлетики

Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років відбувся 11-16 березня у Луцьку.
Новина
18.03.2024

В Спаському ліцею відбулися учнівські спортивні ігри громади з волейболу

28 лютого на базі Спаського ліцею імені Івана Франка Нижньовербізької сільської ради відбувся черговий вид учнівських спортивних ігор громади з волейболу
Новина
28.02.2024

Вітаємо Кавацюк Віту, ученицю 9 класу Ковалівського ліцею

Вітаємо Кавацюк Віту, ученицю 9 класу Ковалівського ліцею, за зайняте ІІ місце в ІІІ етапі обласної учнівської олімпіади "Як ти знаєш Біблію?".
Новина
23.03.2023

Нижньовербізька територіальна громада зустріла групу дітей із міста Слов’янськ Донецької області.

Сьогодні Нижньовербізька територіальна громада гостинно зустріла групу дітей із міста Слов’янськ Донецької області.
Новина
05.01.2022

Сколіоз у школярів: що потрібно знати батькам аби вберегти дітей?

Важкий та незручний рюкзак, неправильне сидіння за партою, занадто близько (низько, далеко) монітор телевізора, комп'ютера - далеко не всі причини розвитку сколіозу у дитини. Що варто знати і робити батькам аби вберегти дитину від цього недугу?
Новина
17.09.2021

Нижньовербізька сільська рада придбала шкільне приладдя для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

28.08.2021 р. Нижньовербізька сільська рада привітала з початком нового навчального року 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та придбала шкільне приладдя.
Новина
28.08.2021

День захисту дітей

01.06.2021 р. за ініціативи сектору у справах дітей Нижньовербізької сільської ради відбувся захід до Дня захисту дітей на тему «День дитинства у дружньому колі Дзідзьо» у Спаському ліцеї.
Новина
01.06.2021

Потребує допомиги Гаврищук Устим.

❗ Потребує допомиги Гаврищук Устим. Дитина із села Верхній Вербіж потрапила до реанімації у важкому стані із запаленням головного мозку!
Оголошення
08.02.2021

Міжнародний день захисту дітей

Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
Новина
01.06.2020

Щорічний районний фестиваль творчості для дітей з інвалідністю "Повір у себе!"

11.07.2019 відбувся щорічний районний фестиваль творчості для дітей з інвалідністю «Повір у себе!», в якому взяли участь і діти з нашої громади.
Новина
15.07.2019

Вітаємо випускницю Нижньовербізького ліцею із золотою медаллю!

Надзвичайно складно вчитися на “відмінно”, з кожним роком отримувати медаль стає все важче. Ми пишаємося тим, що випускниця Нижньовербізького ліцею, Шургалюк Анастасія своєю працею здобула знання та нагороджена золотою медаллю за особливі успіхи у навчанні.
Новина
10.07.2019

Cвято обдарованих дітей Нижньовербізької ОТГ «Гордість 2019»

29 травня 2019 року у клубі села Верхній Вербіж відбулось свято обдарованих дітей Нижньовербізької територіальної громади «Гордість 2019». Свято вшанування переможців обласних і районних олімпіад, конкурсів, змагань.
Новина
30.05.2019

Гордість ОТГ 2019

Нижньовербізька об'єднана територіальна громада запрошує жителів ОТГ взяти участь у нагородженні кращих учнів закладів загальної середньої освіти та школи мистецтв.
Оголошення
28.05.2019

Участь в обласному дитячому фестивалі-конкурсі української естрадної пісні «Водограй».

Нижньовербізьку ОТГ на відкритому обласному дитячому фестивалі-конкурсі української естрадної пісні «Водограй» присвяченому пам’яті поета, композитора Володимира Івасюка достойно представила учениця Нижньовербізької дитячої школи мистецтв Вероніка Залеська, яка повернулася з високими нагородами.
Новина
14.05.2019

Відзначено Всесвітній день охорони праці у закладах освіти.

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. В закладах освіти були проведені заходи.
Заходи
08.05.2019

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: до якого віку діти мають право отримувати аліменти!

Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене – донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти, але запевняє, що коли їй виповниться 18-ть, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку
Новина
24.04.2019

Творчий звіт учнів та викладачів школи мистецтв за 2018 - 2019 н. р.

Запрошуємо батьків та всіх небайдужих жителів громади
Анонс події
05.03.2019

Перемога у конкурсі

Вітаємо Ірину Равнишин та викладача Ганну Івасюк з перемогою у конкурсі і бажаємо успіхів у третьому турі конкурсу, що відбудеться 16 березня 2019 року в м. Івано-Франківськ.
Новина
28.02.2019

Звіти класів музичного відділення Нижньовербізької дитячої школи мистецтв

З 19 по 25 лютого 2019 року в Нижньовербізькій дитячій школі мистецтв відбулися звіти класів музичного відділення для батьків.
Новина
26.02.2019

Районний конкурс виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.

20 лютого 2019 року в Музеї історії м. Коломия та мистецькому центрі «Світовид» відбувся районний конкурс виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.
Заходи
22.02.2019

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: процедура усиновлення дитини!

Згідно з українським законодавством усиновлення - це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю особи на правах дочки чи сина, що здійснене на підставі рішення суду.
Оголошення
21.02.2019

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: Як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?

Доброго дня, пане Міністре. Через місяць чекаємо з дружиною на первістка, хочемо дізнатися як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?
Оголошення
05.02.2019

Про сімейний патронат

Сімейний патронат є альтернативою влаштуванню дітей, які не можуть проживати зі своїми батьками
Новина
29.01.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше