Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади.

Оголошення
04.01.2019

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на вакантну посаду:
Головного спеціаліста відділу фінансів та планування
Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.
Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.
Вільне володіння персональним комп’ютером та офісними програмами.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається Нижньовербізькою сільською радою, за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийського району, тел. 90010.
Термін прийняття документів – протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії сільської ради,такі документи:

    • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
    • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію трудової книжки ¬– для підтвердження стажу роботи;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

 

Новини на цю ж тему

Конкурс на вакантну посаду Державного реєстратора ЦНАП

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на вакантну посаду Державного реєстратора ЦНАП
Оголошення
14.11.2019

Інформація про оголошення конкурсу щодо передачі в оренду нежитлового приміщення.

Оголошується конкурс на оренду частини приміщення для встановлення
Оголошення
09.10.2019

Конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи (кадрова робота)

Нижньовербізька сільська рада ОТГ оголошує конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи (кадрова робота)
Оголошення
02.08.2019

Участь в обласному дитячому фестивалі-конкурсі української естрадної пісні «Водограй».

Нижньовербізьку ОТГ на відкритому обласному дитячому фестивалі-конкурсі української естрадної пісні «Водограй» присвяченому пам’яті поета, композитора Володимира Івасюка достойно представила учениця Нижньовербізької дитячої школи мистецтв Вероніка Залеська, яка повернулася з високими нагородами.
Новина
14.05.2019

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП “ЦПМСД” Нижньовербізької сільської ради ОТГ.

14.05.19 о 10:00 відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради ОТГ”
Новина
14.05.2019

Конкурс на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико–санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади».

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико–санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади».
Оголошення
11.04.2019

Початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади»

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної терито
Оголошення
11.04.2019

Інформація про оголошення конкурсу щодо передачі в оренду нежитлового приміщення.

Організатор конкурсу: Нижньовербізька сільська рада ОТГ.
Заходи
28.03.2019

Зустріч з експертами ГО “Центр політичних студій”.

У п’ятницю, 15 березня, о десятій годині у приміщенні сільської ради експерти ГО “Центр політичних студій” в рамках програми DOBRE
Оголошення
11.03.2019

Конкурс грантів на 5000 доларів від програми DOBRE для жителів Нижньовербізької громади.

Центр Політичних Студій оголошує конкурс для Прикарпатських ОТГ
Оголошення
01.03.2019

Перемога у конкурсі

Вітаємо Ірину Равнишин та викладача Ганну Івасюк з перемогою у конкурсі і бажаємо успіхів у третьому турі конкурсу, що відбудеться 16 березня 2019 року в м. Івано-Франківськ.
Новина
28.02.2019

Районний конкурс виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.

20 лютого 2019 року в Музеї історії м. Коломия та мистецькому центрі «Світовид» відбувся районний конкурс виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.
Заходи
22.02.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше