Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На сесії сільської ради, депутати взяли до уваги звіт поліцейського офіцера громади.

Новина
26.01.2024

26 січня на сесії сільської ради, депутати взяли до уваги звіт поліцейського офіцера Нижньовербізької громади, капітана поліції Свірнюка Олега Миколайовича.

 

Поліцейський офіцер обслуговує шість сіл, що входять до складу нашої громади. 

 

Під час доповіді, прозвітовано про стан забезпечення публічної безпеки та порядку, превентивні заходи щодо запобігання та протидії вчиненню адміністративних і кримінальних правопорушень, вчинення домашнього насильства та інші протиправні дії.

 

Доведено до відома сільського голови, депутатів, старост та присутніх громадян, про стан правопорядку на території Нижньовербізької громади, а також про результати розгляду звернень та відповідні вжиті заходи, проведену роботу з особами, які перебувають на профілактичних обліках, про превентивні заходи щодо порушень громадського порядку та правил дорожнього руху.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше