Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось третє засідання робочої групи з контролю за належним використанням бюджетних коштів

Новина
16.11.2023

На засіданні долучили до роботи групи правоохоронців. Підписано меморандум про співпрацю Івано-Франківської ОДА з обласним управлінням стратегічних розслідувань. Заслухали представників трьох міських громад, бюджети яких отримали найбільші надходження від військового ПДФО.

За результатами роботи рекомендовано оптимізувати бюджетні видатки та скасувати закупівлі, що стосуються питань благоустрою та господарської діяльності, щоби сповна забезпечити потреби військових. Держаудитслужбі дано доручення взяти на особливий контроль тендерні закупівлі, які проводять в територіальних громадах, бюджети яких отримують чималі кошти від військового ПДФО.

Голови громад, які доповідали на засіданні групи, готові підсилити сили ППО області додатковими автомобілями.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше