Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання постійних депутатських комісій.

Новина
19.02.2019

19/02/2019 у приміщенні сільської ради ОТГ відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Комісії розглянули проекти рішень, що включені до порядку денного чергової двадцять шостої сесії сільської ради на 20/02/2019.

Новини на цю ж тему

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП “ЦПМСД” Нижньовербізької сільської ради ОТГ.

14.05.19 о 10:00 відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради ОТГ”
Новина
14.05.2019

Початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади»

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної терито
Оголошення
11.04.2019

Про проведення атестації у 2019 році

Згідно з розпорядження сільського голови від 23 січня 2019 року № 9 «Про проведення атестації у 2019 році», засідання атестаційної комісії ІІ рівня відбудеться 3 квітня 2019 року о 11 годині в залі засідань Нижньовербізької ОТГ.
Оголошення
02.04.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше