Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Незалежності України!

Новина
24.08.2022

Щиросердечно вітаємо вас з Днем Незалежності!

Цього року ми відзначаємо це свято під звуки сирен та вибухів.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, як і ми разом, цілою країною боремося за свою незалежність. Кожен на своєму фронті захищає нашу державу.

На жаль, сьогодні за своє споконвічне прагнення до свободи Україна продовжує платити високу ціну. Ми вкотре зі зброєю в руках боронимо свою землю та зазнаємо тяжких випробувань у боротьбі за незалежність України. Триває війна з росією, де наші герої виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України та непорушність її кордонів. Ми пишаємося українськими воїнами, які є прикладом мужності і патріотизму!

Найважливішим і найпотрібнішим побажанням для нас сьогодні є побажання миру та перемоги. Увесь цивілізований світ знає: нам не потрібно чужого, ми хочемо лише повернути своє. За нами правда, а значить – і перемога!

Зі святом вас!  З Днем Незалежності України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше