Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з отриманням гранту на навчання в Університеті Короля Данила

Новина
09.02.2022

5 лютого 2022 року в Університеті Короля Данила пройшов фінальний етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка. Участь в конкурсі взяли 34 учні 5-11 класів та студенти професійно-технічної освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти зі всієї Івано-Франківської ТГ.

Переможці отримали грамоти департаменту освіти і науки Івано-Франквської ОДА і сертифікати про отримання гранту на навчання (оплата 100% вартості) в Університеті Короля Данила та цінні подарунки.

Вітаємо учня 7 класу Ковалівського ліцею Нижньовербізької сільської ради Лесюка Дмитра з перемогою та отриманням гранту на навчання в Університеті Короля Данила.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше