Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Заняття з елементами тренінгу «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності»

Новина
28.10.2019

Щороку, 18 жовтня відзначають Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започаткований у 2007 році Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми.

У зв’язку з цим, 25.10.2019 року, у Нижньовербізькій сільській раді ОТГ проведено заняття з елементами тренінгу «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності». Під час заняття спростовано основні міфи про торгівлю людьми, проаналізовано індикатори визначення торгівлі людьми, з’ясовано основні відмінності між нелегальною міграцією та торгівлею людьми. По закінченню заходу учасникам були роздані буклети та інший роздатковий матеріал.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше