Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сільська рада закупила 467 контейнерів для сміття місткістю 120 л. на суму 322 тис.грн.

Новина
16.07.2019

Сільська рада закупила 467 контейнерів для сміття місткістю 120 л. на суму 322 тис.грн.

Це перша партія закуплених контейнерів, у рамках реалізації комплексного Плану покращення послуги поводження з відходами у Нижньовербізькій громаді разом з Програмою DOBRE.

Контейнери розподілені по селах громади пропорційно до кількості офіційно зареєстрованих жителів.

Крім того, 25 червня 2019 року, рішенням сесії для домогосподарств затверджений тариф за вивіз відходів 2 рази на місяць – 72,28 грн. ( пропозиція АВЕ-Коломия – 91,04 грн.) Послуги з вивезення відходів буде надавати комунальне підприємство Нижньовербізької сільської ради «Благоустрій ОТГ».

Графік вивезення відходів наступний:
с.Нижній Вербіж: перший та третій четвер місяця;
с.Великий Ключів: перша і третя середа місяця;
с.Верхній Вербіж: перша і третя субота місяця;
с.Мишин: перший і третій понеділок місяця.

З приводу укладення договорів на вивіз та отримання контейнера, просимо звертатися до сільської ради (с.Нижній Вербіж вул. Довбуша,1), старост с.Мишин, с.Верхній Вербіж, с.Великий Ключів, відповідно до місця реєстрації проживання.
Контейнери будуть видаватися залежно від черговості звернення.

Крім того, сільська рада оголосила тендер на суму 300 тис.грн. для придбання 37 великих контейнерів місткістю 1,1 м.куб. Протягом найближчого часу, будуть облаштовані 11 майданчиків для роздільного збору сміття, які будуть розміщені на території кладовищ, навчальних закладів та будинків культури кожного населеного пункту громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше