Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні виборці Коломийського району!

Оголошення
09.09.2020

Нагадуємо, що кожен громадянин України, яким має право голосу, але постійно проживає не за місцем реєстрації або реєстрація місця проживання якого відсутня може змінити свою виборчу адресу у відділі ведення Державного реєстру виборців та взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року за місцем фактичного проживання на території України. Для цього необхідно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем фактичного проживання до 10 вересня 2020 року включно (при собі необхідно мати паспорт громадянина України).

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації знаходиться за адресою: м.Коломия, вул. Верещинського, 17, кабінет №7. тел. 4-79-14.

Крім того, інформуємо, що відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації 10 вересня 2020 року працюватиме до 24.00 год.



Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Олег Галькович

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше