Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розробка містобудівної документації с. Нижній Вербіж

Оголошення
06.08.2020

Повідомляємо про початок впровадження проекту «Розробка містобудівної документації (генеральний план, план зонування) с. Нижній Вербіж».

Сьогодні, 6 серпня 2020 року, виконавець буде проводити роботи з топографічного знімання земель с.Нижній Вербіж в межах населеного пункту, та за межами населеного пункту.

Даний проект впроваджується Нижньовербізькою сільською радою ОТГ спільно з Програма DOBRE, яка за результатами оголошеного тендеру, відібрала виконавця вказаних робіт, а саме ТОВ «Український науково-проектний інститут цивільного будівництва».

В рамках даного проекту передбачено:

  • Проведення топографічного знімання земель с.Нижній Вербіж в межах населеного пункту та за межами населеного пункту.
  • Розроблення генерального плану с.Нижній Вербіж та плану зонування, розробка Стратегічної екологічної оцінки.
  • Розробка технічної документації з нормативно-грошової оцінки с.Нижній Вербіж, здійснення цифрової оцінки земель с.Нижній Вербіж
  • Виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Нижній Вербіж.

Загальна вартість проекту складає 961889.00 грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше