Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прозорість і підзвітність - в дії

Новина
27.10.2023

Cьогодні громади, регіони, вся Україна має спільну мету, тож маємо бути єдиними та послідовними у питаннях протидії корупції та дезінформації. Не припустимі жодні подвійні стандарти та толерування зловживань ресурсами платників податків чи службовим становищем. Корупція неприпустима у будь-які часи, а тим паче в умовах повномасштабної війни. На всіх рівнях влада в державі має гуртуватися навколо боротьби проти зовнішнього та внутрішнього ворога. Зокрема, першочергово спрямовувати фінансові ресурси на допомогу військовим та родинам полеглих захисників.

Обласною державною адміністрацією проведена робота щодо створення окремих розділів на сайтах Івано-Франківської обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій з інформацією про витрати (тендери), обраних підрядників тощо.

Наповнення даних розділів здійснюється систематично розпорядниками коштів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше