Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення зміни найменування вулиці Франка на урочищі «Осередок» у с. Нижній Вербіж на провулок Франка.

Оголошення
24.05.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Нижньовербізька сільська рада розпочинає громадські обговорення щодо  щодо зміни найменування вулиці Франка у с. Нижній Вербіж (що прилягає до села Сопів Печеніжинської селищної ради, початок якої знаходиться за координатами 48.507535, 24.995974, кінець – 48.509888, 24.993088) на провулок Франка.

 

Суб’єктом, що вніс дану пропозицію є гр. Стефурак Лариса Федорівна.

Громадські слухання відбудуться 28 травня 2023 року о 13:00 на території вул. Франка (урочище «Осередок»).

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

Для реєстрації на громадських слуханнях необхідно мати паспорт або документ, що посвідчує особу.

Пропозиції також можна подавати на поштову адресу: 78218, вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область або на електронну пошту nwerbizh@ukr.net - чи за телефоном - 03433 90010.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – завідувач сектору з юридичних питань Ольга МОКРИНЧУК.

Форма для подання пропозицій: ПІП, адреса реєстрації місця проживання, серія та номер паспорта, пропозиція щодо перейменування. Анонімні звернення не розглядаються.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше