Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське обговорення щодо перейменування вулиці Дарвіна у с. Нижній Вербіж

Оголошення
10.11.2023
📍Нижньовербізька сільська рада розпочинає громадські обговорення щодо перейменування вулиці Дарвіна у с. Нижній Вербіж на вулицю Любомира Бордуна.
📍Суб’єктом, що вніс пропозицію, щодо перейменування вулиці Дарвіна є матір полеглого Воїна – Надія Бордун.
📍Громадські слухання відбудуться 𝟮6 листопада 𝟮𝟬𝟮3 року о 𝟭𝟰:𝟬𝟬 біля магазину «Юлія» у с. Нижній Вербіж.
📍Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.
📍 Для реєстрації на громадських слуханнях необхідно мати паспорт або документ, що посвідчує особу.
📍Пропозиції також можна подавати на поштову адресу: 78218, вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область або на електронну пошту nwerbizh@ukr.net, чи за телефоном - 03433 90264.
📍Строк обговорень визначено по 10 січня 2024 року.
📍 Форма для подання пропозицій: ПІП, адреса реєстрації місця проживання, серія та номер паспорта, пропозиція щодо перейменування. Анонімні звернення не розглядаються.
🔷Коротка довідка: Любомир Бориславович Бордун (29 червня 1984 — 23 вересня 2022) — український освітянин, військовослужбовець, солдат Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Кавалер ордена «За мужність» III ступеня (2023, посмертно). Депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти Коломийської міської ради. З початком повномасштабного російського вторгнення 2022 року воював у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади (командиром відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки). Брав участь у боях за Сєвєродонецьк. Загинув 23 вересня 2022 року на Бахмутському напрямку. Проживав на вулиці Дарвіна у с. Нижній Вербіж.
❗Звертаємо увагу, що зміна назви вулиці не призводить до недійсності будь-яких документів чи необхідності їх перероблювати.
❗У випадку, будь-яких, юридичних дій з майном (продаж, дарування, спадкування), у сільській раді можна отримати безкоштовну довідку про перейменування вулиці.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше