Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем захисників та захисниць України!

Новина
14.10.2021

Дорогі наші Захисники!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди свят: Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників і зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною. Багато хто з них, на жаль, віддали за нашу свободу своє життя.

У цей день хочеться побажати усім воїнам-захисникам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця. А Україні – перемоги та мирного неба. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі.

З повагою, Ярослав М'якущак голова Нижньовербізької сільської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше