Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про додаткові заходи безпеки в умовах спалаху COVID-19

Оголошення
18.03.2020

До уваги жителів Нижньовербізької ОТГ


18.03.2020 під головуванням сільського голови відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та  з 19 березня до 3 квітня 2020 року розпорядженням №42 вирішено зокрема, крім уже прийнятих заходів:

?заборонити всі масові заходи на території громади, в тому числі головам релігійних установ на території громади організовувати проведення богослужінь без участі парафіян.

?заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів,

➖крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення (у тому числі для ветеринарних потреб), провадження поштової діяльності, діяльності із технічного обслуговування транспортних засобів за умови дотримання суб’єктами господарювання та відвідувачами  спеціальних заходів.

?господарська робота торгових закладів будівельно-господарських товарів буде дозволена за умови здійснення «онлайн» замовлень чи замовлень телефоном з наступною доставкою.

?заборонити надання планової стоматологічної допомоги суб’єктам господарювання усіх форм власності.

❗ Також президент України 17.03.2020 підписав Закон України № 530-IX, яким встановлена відповідальність за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 17000 до 34000 тисяч гривень.

Новини на цю ж тему

З 24 січня в Івано-Франківській області буде встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки

21 січня 2022р. відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Оголошення
24.01.2022

Івано-Франківська область з 26 лютого в «червоній зоні» з посиленим карантином

Нові обмеження стосуються транспортних перевезень. А також з понеділка закриються усі освітні заклади, кафе-ресторани та ТРЦ, забороняється проведення масових заходів!
Оголошення
24.02.2021

Сільською радою припинено прийом відвідувачів у період карантину

Комісією з питань ТЕБ і НС Нижньовербізької сільської ради, прийнято рішення про припинення прийому відвідувачів у сільській раді та старостатах на період з 18.02 по 28.02.2021.
Оголошення
17.02.2021

К А Р А Н Т И Н

Тимчасово припинено проведення особистих прийомів громадян посадовими особами Нижньовербізької ОТГ з 16.03.2020 по 03.04.2020
Оголошення
16.03.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше