Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення – UA-2023-12-19-019123-a Послуги з надання соціальної допомоги із забезпеченням проживання

Оголошення
22.12.2023

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Послуги з надання соціальної допомоги із забезпеченням проживання (закупівля UA-2023-12-19-019123-a )

1

Назва предмета закупівлі

Послуги з надання соціальної допомоги із забезпеченням проживання ДК 021:2015:85310000-5: Послуги з надання соціальної допомоги

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

1. Соціальна послуга повинна надаватись отримувачам соціальної послуги з дотриманням Державного стандарту соціальної послуги, правових норм і принципів надання соціальних послуг (наказ Мінсоцполітики 07.06.2017  № 956).

2. Послуга надається за установи, організації, на підставі його письмової заяви та інших документів, що підтверджують право громадянина на отримання соціальної послуги відповідно до норм та стандартів, встановлених чинним законодавством.

3. Отримувачі соціальної послуги повинні бути ознайомлені із змістом та обсягом послуг, що їм надаватимуться, умовами та порядком їх надання, а також з правилами поведінки під час отримання соціальних послуг.

4. Виконавець соціального замовлення повинен укласти з кожним отримувачем соціальної послуги договір про надання соціальних послуг.

5. Зміст та обсяг соціальних послуг, які надаватимуться отримувачам соціальної послуги, визначаються індивідуально для кожного з них в залежності від стану та потреб.

6.  На кожного отримувача соціальної послуги повинна вестись особова справа.

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено витрат 2023 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше