Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбудуться громадські обговорення пропозиції співробітництва, що надійшла від П’ядицького сільського голови.

Оголошення
20.11.2023

Відповідно до розпорядження сільського голови №178  від 20 листопада 2023 року розпочато громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань співробітництва, що надійшла від П’ядицького сільського голови Петра ГАЙДЕЙЧУКА від 02.11.2023 №503/02-10/30.

Співробітництво територіальних громад, а саме між П’ядицькою територіальною громадою та Гвіздецькою, Матеївецькою, Нижньовербізькою, Печеніжинською, Корішівською територіальними громадами планується у соціально-гуманітарній сфері (освіта, оздоровлення, реабілітація) у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншим суб’єктам співробітництва одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів.

Ідея щодо співробітництва – оздоровлення, реабілітація дітей (пільгові категорії) та військових на безкоштовній основі (за рахунок місцевого бюджету чи інших надходжень).

Безпосередньо громадські слухання  відбудуться 24 листопада 2023 року о 15:00 у приміщенні залу засідань сільської ради, за адресою вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж.

Пропозиції та зауваження також можна подавати безпосередньо до сільської ради або на електронну пошту nwerbizh@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше