Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обережно, шахраї!

Новина
22.07.2022

Коломийська райдержадміністрація інформує, що останнім часом зафіксовано випадки коли невстановлені особи (шахраї) звертаються до керівників підприємств, установ, організацій, в тому числі в телефонному режимі, від імені керівництва районної військової адміністрації і просять перерахувати кошти на потреби Збройних сил України.

Офіційно повідомляємо, що посадові особи Коломийської районної військової адміністрації під час взаємодії з підприємствами, установами та організаціями діють виключно в межах норм чинного законодавства та свою діяльність підтверджують документально.

У разі подібних незаконних звернень просимо надавати відповідну інформацію правоохоронним органам.

Для уточнення будь-якої інформації в Коломийській районній військовій адміністрації функціонують телефони цілодобової «гарячої лінії»:

тел. (03433) 4-70-31, моб. тел. (093) 532-64-67

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше