Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З травня 2022 газ жителям громади постачає ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг”

Оголошення
27.06.2022
📌Відповідно до постанови КМУ від 29 квітня 2022 р. № 489 постачання природного газу для побутових споживачів з 1 травня 2022 року замість ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» автоматично здійснює «постачальник останньої надії» (ПОН) – ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг”.
📌По-перше, споживачам необхідно здійснити оплату за газ, в тому числі за травень на рахунок ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг”, оскільки переплата автоматично не переводиться на нового постачальника.
📌Ті хто здійснив оплату за старим рахунком до «Івано-Франківськгаз збуту» повинні звернутися з письмовою заявою на повернення цих коштів за адресою м. Коломия, вул. Крип'якевича, 40 (з собою мати копію паспорту, ідентифікаційного коду, квитанцію про оплату, довідку з банку з реквізитами карткового рахунку куди повернуть гроші) або скановані документи разом із заявою відправити на електронну пошту contact@ifgaszbut.com.ua. Документи повинні бути підписані електронним підписом.
📌По-друге, на сайті «Нафтогазу» https://gas.ua/ є детальна інформація, як дізнатися свій особовий рахунок, як повернути переплату, як оплачувати рахунки та отримувати довідки про пільги чи субсидії. Також діють чатбот GASUA у Viber, Telegram і NaftogazGasSupply у Facebook Messenger. Рахунки можна буде отримати і «Укрпоштою» після 20-го числа.
📌Зазначаємо, що споживачу для всіх дій потрібно знати свій EIC-код, тобто персональний газовий номер об'єкта газопостачання. Цей номер складається з 16 символів (латинських літер та цифр) та, до прикладу, виглядає наступним чином 56XS000049U2B007.
Такий код можна дізнатися або в особистому кабінеті 104.ua або на рахунку за розподіл чи постачання.
📌По-третє, оскільки діє «вільний ринок газу», споживач може сам надалі обирати собі постачальника природного газу з доступних на ринку.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше