Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Не мовчи про насильство

Заходи
25.11.2021

24.11.2021 року за сприяння Благодійний фонд «Карітас» на базі Комунального закладу «Центр соціального розвитку та підтримки» Нижньовербізької сільської ради відбувся круглий стіл присвячений темі домашнього насильства.

У заході взяли участь сільський голова Нижньовербізької сільської ради – М’якущак Я.Ю., директор КЗ «Центр соціального розвитку та підтримки» - Стельмащук Т.Л., соцільні працівники громади, поліцейський офіцер громади – Свірнюк О.М., представники відділу ювенальної превенції Коломийського РВП – Михайлюк П.В. та Поліщук О.В., а також завідувач сектору у справах дітей Нижньовербізької сільської ради – Фіцак І.М.

Головна мета круглого столу:

  • це взаємодія всіх установ, які працюють з жертвами насильства та їх кривдниками;
  • поширення інформації про те, що людина незалишена один на один зі своєю бідою;
  • надання практичної допомоги жертвам насильства: безкоштовне житло, працевлаштування, юридичні та психологічні консультації.
  • надання соціального супроводу.

За потреби звертайтеся до працівників сільської ради у КЗ «Центр соціального розвитку та підтримки», сектор соціальної роботи та сектор у справах дітей Нижньовербізької сільської ради або за телефоном 90010.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше