Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага, Нижньовербізькій громаді потрібна Ваша підтримка!

Оголошення
12.05.2021

Сільська рада подала проектну заявку «Встановлення системи вуличного освітлення у Нижньовербізькій сільській територіальній громаді» на конкурс «Наша громада».

Конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
Проєкт передбачає встановлення нових ліній вуличного освітлення там де є найбільша потреба, та модернізацію існуючого вуличного освітлення шляхом заміни старих ламп на нові енергозберігаючі у всіх населених пунктах громади (с.Верхній Вербіж, с.Великий Ключів, с.Ковалівка, с.Мишин, с.Нижній Вербіж та с.Спас).
 
У разі перемоги у проекті сільська рада отримає 500 тисяч гривень для облаштування вуличного освітлення, крім того дофінансує даний проект на суму 130 тисяч гривень за кошти сільського бюджету, а також 5 тисяч гривень співфінансують жителі громади.
На даний час розпочалося голосування за проєкти громад, які увійдуть до фіналу конкурсу «Наша громада».
Як проголосувати за громаду:
  1. Виберіть проєкт Нижньовербізької громади.
  2. Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook.
  3. Перейдіть на сторінку вибраного проєкту і натисніть кнопку «Проголосувати».
  4. Інтернет-голосування проходить з 10 травня 00:01 по 31 травня 23:59.
У фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів, обере експертне журі.
Не будьте байдужі, проголосувавши Ви даєте шанс нашій громаді виграти 500 тисяч гривень на встановлення системи вуличного освітлення!!!
 
Посилання для голосування
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше