Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Весняна кампанія з пероральної імунізації диких м′ясоїдних тварин на території Івано-Франківської області проводитиметься у третій декаді травня 2024 року.

Оголошення
14.05.2024

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області інформує.

Приманки з вакциною розповсюджуватимуться шляхом наземного розподілу на узліссях, узбіччях доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах – на перехрестях доріг, на території вирубок.

Кампанія буде проведена під контролем спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Приманка з вакциною, яка буде розповсюджуватись, – безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна. Її не можна брати до рук і переносити з місць розкладання.

Додатково інформуємо власників домашніх тварин.
Для запобігання виникнення сказу потрібно регулярно (щороку) проводити щеплення домашніх улюбленців проти сказу, а якщо з’явилися клінічні ознаки захворювання, інформувати службу ветеринарної медицини, або доправити тварину для огляду у ветеринарну установу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше