Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Коломийська міськрайонна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості звертає увагу

Оголошення
10.02.2022

Коломийська міськрайонна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості звертає увагу, що постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 № 13 „Про внесення змін у додатки № 1 і 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 858” внесено зміни до форм заяв про отримання та продовження дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, а саме перелік категорій іноземних працівників у відповідних формах заяв доповнено „гіг-спеціалістом”.

Заява  про внесення змін до дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства додаток 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 858 залишилася без змін.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше