Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо.

Новина
07.05.2021

День пам’яті та примирення  -  це день пам'яті за тими, хто втратив життя під час Другої світової війни.

Саме 8 травня, союзники Другої світової війни прийняли безумовну капітуляцію збройних сил нацистської Німеччини та закінчення Третього рейху Адольфа Гітлера.

Друга світова війна 1939 - 1945 років стала найбільшою трагедією людства у XX столітті.
В роки війни загинуло від 50 до 85 мільйонів людей (від 5 млн до 7 млн. українців). В тому числі, українці, зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Тому, ми  вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Та війна сталася через змову двох страшних режимів – нацистського і радянського, які ставили інтереси влади вище прав і свобод людини.

Завершення Другої світової війни, на жаль, не звільнило світ від тоталітарних режимів. Комуністичний Радянський Союз скористався із перемоги над нацизмом і укріпив свої позиції у світі, в тому числі тримаючи свій зашморг і на території України.

На жаль Україна і сьогодні, як і у сорокові роки,  воює з вогором.  Росія посягає на нашу територіальну цілісність. Ця боротьба триває щоденно вже шість років і ми не маємо права програти, бо, як і в той важкий час, захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Тому, від усього серця висловлюємо слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет України на східному фронті.

1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше