Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Напередодні дня Святого Миколая діти з Нижньовербізької громади отримали солодощі та подарунки.

Новина
05.12.2023

Цьогоріч Святий Миколай завітає до дітей України на тринадцять днів скоріше, ніж минулого року (не 19 грудня, а 6 грудня).

Найбільше на це свято чекає малеча, адже діти добре знають, що за старовинною українською традицією вночі до них завітає святий Миколай, який покладе під подушку або біля ліжка приємний сюрприз.

Напередодні дня Святого Миколая (5 грудня) діти, батьки яких захищають Україну, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з Нижньовербізької громади отримали солодощі та подарунки.

Вітаємо з прийдешнім святом, нехай святий Миколай вимолює для діток усі блага та ласки, а жителям цілої України  мир та довгоочікувану Перемогу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше