Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щирі вітання з Днем працівника державної санітарно-епідеміологічної служби.

Новина
10.10.2021

Цієї неділі – 10 жовтня – в Україні відзначають День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби.

Щиро вітаю з професійним святом спеціалістів та фахівців сфери державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, весь колектив Держпродспоживслужби Івано-Франківщини та усіх причетних.

Шановні колеги! Ваша праця важлива для всього суспільства, вона вимагає високого рівня професіоналізму – адже ви завжди перебуваєте на передньому краї боротьби за здоров'я та безпеку життя населення, особливо сьогодні – в час  поширення пандемії коронавірусу. 

Тож бажаю усім міцного здоров’я та витримки, миру та спокою у родинах, здійснення планів та професійних успіхів.  Нехай вам завжди усміхається доля, життя дарує добробут і благополуччя, а робота приносить лише радість і задоволення.

 

З повагою –начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Роман ГУРСЬКИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше