Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нове будівництво водозахисних дамб та регулювання річок Сопівка, Лючка та Пістинька

Новина
16.12.2023

Нижньовербізька сільська рада отримала висновок з оцінки впливу на довкілля від 17.03.2022 року №03-04/10 виданий управлінням екології та природних ресурсів Івано-Франківської облдержадміністрації на "Нове будівництво водозахисних дамб та регулювання річок Сопівка, Лючка та Пістинька для захисту від підтоплення та затоплення с. Нижній Вербіж Коломийського райому Івано-Франківської області"

Нижньовербізька сільська рада отримала рішення про провадження планової діяльності, а саме Дозвіл на виконання будівельних робіт № ІУ012231213997 від 13.12.2023р. виданий Державною інспекцією архітектури та містобудування України на "Нове будівництво водозахисних дамб та регулювання річок Сопівка, Лючка та Пістинька для захисту від підтоплення та затоплення с. Нижній Вербіж Коломийського райому Івано-Франківської області".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше