Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безпечні літні канікули

Оголошення
28.05.2021

27.05.2021 р. відбулися лекції для учнів Нижньовербізького ліцею та Ковалівського ліцею на тему «Безпечні літні канікули».

Про поведінку на дорозі та правила пожежної безпеки дітям розповів поліцейський офіцер громади – Свірнюк О.М.

Правила безпеки на природі, на водоймі та правила поведінки з незнайомими розповіла завідуюча сектором у справах дітей Нижньовербізької сільської ради – Фіцак І.М.

Дітям роздано пам’ятки про безпечну поведінку.

Для старшокласників проведено бесіду про недопущення відвідування розважальних закладів у вечірній та нічний час, а саме:

  1. Дітям заборонено з 22:00 до 06:00 перебувати без супроводу батьків у громадських місцях!
  2. Власники закладів розваг та громадського харчування з 22:00 до 06:00 години мають право вимагати у відвідувачів документи, що підтверджують досягненнями 16-річного віку.
  3. У разі виявлення дитини в розважальному закладі чи в громадських місцях (парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, магазини з алкогольною продукцією тощо) у нічний час, буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків ст. 184 КУпАП.

Канікули це не привід ризикувати правилами безпеки та поведінки!

Гарних канікул Вам, школярі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше