Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Акція “Твоя енергонезалежність” від НАК “Нафтогаз України”

Новина
17.09.2019

Майже 1500 прикарпатців уже скористалися пропозицією від НАК “Нафтогаз України” і взяли участь в акції “Твоя енергонезалежність”.

Вперше у споживачів  газу з'явилася можливість закупити свій персональний резерв газу на зиму  за літньою ціною – 5 995,53 грн за 1000 куб. м. Акція "Твоя енергонезалежність" стартувала напередодні Дня Незалежності – 23 серпня і триватиме до 25 вересня. Максимальний обсяг закупівлі газу, при цьому, обмежено: 25 тис. куб.м на одне домоволодіння. Гарантом  збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК "Нафтогаз України".

Оформити купівлю можливо за допомогою "Особистого кабінету" на сайті 104.ua або в будь-якому Центрі обслуговування клієнтів газової компанії.

«З 9 вересня здійснити запас газу на зиму за літньою ціною можуть і споживачі, які не встигли погасити заборгованість за раніше спожитий газ. Участь в акції "Твоя енергонезалежність" дозволить таким споживачам скоротити свої витрати на газ в зимовий період і направити зекономлені кошти на погашення заборгованості», – розповідає директор ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» Юрій Пилипів.

Аби споживачу було простіше визначитися з потрібним резервом газу на зиму, фахівці ЦОКу надають клієнтам інформацію про  обсяги споживання газу в попередні опалювальні періоди. Також клієнти самостійно можуть розрахувати потрібні обсяги на опалювальний період онлайн в Особистому кабінеті з допомогою спеціально створеного калькулятора.

Використовувати газ, куплений в рамках акції "Твоя енергонезалежність", можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК "Нафтогаз України" поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому  буде залежати від поточних цін.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - за ціною ПСО, що діє на той час. Тим споживачам, хто до 1 квітня 2020 року не використає весь куплений газ, залишок грошових коштів буде зарахований на особовий рахунок. Ці кошти можна буде використовувати для розрахунків за газ в наступні місяці або повернути за заявою.

При зниженні ціни нижче акційної, продаж газу споживачам буде здійснюватися за ціною ПСО. В такому випадку залишок коштів споживач зможе повернути за заявою або використати в рахунок подальшого споживання, по закінченню опалювального періоду.

У ціні  газу не враховані послуги за доставку газу, які змінюються залежно від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу за акцією "Твоя енергонезалежність" будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше